sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Tarjotaan pihatöitä pääkaupunkiseudulle Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen etc suomalaisen savuttomana palveluna E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com = Tue suomalaista työtä. Älkäämme tukeko mustaa tulevaisuutta

Tarjotaan pihatöitä pääkaupunkiseudulle Espoo, Vantaa, Helsinki, Kauniainen etc suomalaisen savuttomana palveluna
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com = Tue suomalaista työtä ja raitista osaamista 

Älkäämme tukeko mustaa tulevaisuutta. Käykäämme kohti valoa ja valkoisempaa tulevaisuutta tukemalla kotimaista työtä ja tulevaisuutta 

-------------

Katso oheinen video orapihlaja-aitojen alasleikkauksistamme. Laitetaan teidänkin aitanne matalaksi? Käteisellä tottakai / In cash of course. 
Hinnoittelu kohteen ja ajankohdan mukaan, missä huomioidaan siirtymäkustannus kalustolle ymv:t. Yleisin tuntikorvaus on 50 euroa alkava tunti + vaarallisen työn lisä mikäli sellainen kohde.

---------------
Katso työnjälkeä orapihlaja-aidan leikkauksen jäljitä = Katso video ja laita tulemaan tilausta mikäli työnjälki on teille sopivaa ;) Käteisellä tottakai. Laskuun emme tee mitään.

------
Lisää työnäytteitämme pihatöistä
http://vihertyot-pirkanmaa.blogspot.com
----------------

Jätä pihojen huolto- ja pihatyöt meille - ja nauti elämästäsi käteisellä tottakai. Laskuun emme tee


Onko kiinteistösi kunnostuksen tarpeessa? Tarvitsetko apua arjen huoltotöihin tai pihatöihin omakotitalossasi / rivitaloyhtiössäsi / kerrostaloyhtiönä? 



Kiinteistöpalvelut Pihatyöt Suomi palvelee kaikissa pienkiinteistöjen huolto- ja kunnostustehtävissä asiakaslähtöisesti ja huolellisesti asioihin perehtyen katselmuksen ja työn ohessa.



Kattotyöt

Kattotöiden palvelutarjontaamme kuuluvat mm. pienkiinteistöjen kattojen pesut, maalaukset ja kunnostukset sekä kattoturvatuotteiden asennukset. Erityisosaamistamme ovat peltikattojen maalaukset. Asennamme, puhdistamme ja korjaamme myös räystäät ja pudottelemme talvisin kattolumet turvallisesti tapauskohtaisesti erikseen sopien

Tutustu kattotyöpalveluihimme!

Kunnostuspalvelut

Tarjoamme pientalojen kunnostus- ja huoltopalvelut ammattitaitoisesti. Kunnostuspalveluihimme kuuluvat mm. talojen ulkoverhoilujen maalaukset ja korjaukset, sisäremontit, erilaiset pihatyöt, puutarhatyöt, kirvesmiestyöt ja talonmiestyöt oheispalveluineen

Tutustu kunnostuspalveluihimme!

Pihatyöt pihapuiden kaadot meluvallien pensaikkojen ja puiden raivaukset sekä puiden kaadot




Tarjoamme kaikki piha- ja puutarhatyöt asiakaslähtöisesti palvellen. Tarjoamme pihapalvelut joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella työn luonteesta riippuen.
Pihapalveluihimme kuuluvat mm. pihakiveyksien asennus, ruohon- ja aidanleikkaus, puutarhatyöt ja lumityöt.





Lue lisää suomalaisista raittiiden ihmisten pihapalveluistamme, missä ei käytetä aikaa paheisiin eikä koraanin lukuun! 
http://pihapalvelu-suomi.blogspot.fi/

Autamme myös erilaisissa muutto- ja kantopalvelutarpeissa http://kantopalvelut.blogspot.com

Ota yhteyttä ensisijassa sähköpostilla / e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Kiitos. Työrauha sähköpostin kautta. Puhelimessa kirjattuja asioita huono siirtää ja tallentaa. Sähköposti paras tapa ajan ja tilauksen muutosten suhteen.


Palvelemme asiakkaitamme kaikissa arjen asumiseen liittyvissä omakotitalojen töissä! Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pihojen perkuussa joutuu etenemään joskus kovalla kädellä vanhoja puita jopa raakasti poistaen


Muistathan, että pihatyömme / palvelumme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lue lisää kotitalousvähennyksestä googlaamalla tai vero.fi kautta.

------------------------------------
http://vihertyot-pihatyot-paakaupunkiseutu.blogspot.com
------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti